خرید سبزی خشک
مراکز مختلفی که امروزه بهترین سبزی خشک ایرانی را در بازار عرضه می دارند، طبیعتا خریداران زیادی را می توانند با عرضه محصول درجه یک جلب کنند.
از بهترین راه هایی که مراکز عرضه کننده سبزی خشک می توانند جذب مشتری کنند، عرضه محصولی با کیفیت و عالی است. چرا که مصرف کننده ها اهمیت زیادی به این موضوع داده و همیشه بهترین سبزی خشک را خریداری می کنند.
سبزیجات خشک ایرانی به دلیل آنکه از بهترین محصولا بدست می آید، کیفیت مطلوبی داشته و مصرف کننده ها به راحتی آنها را خرید می کنند. بسیاری از مراکز می توانند با عرضه سبزی خشک با کیفیت مشتریان خود را برای خریدهای آینده حفظ کنند.
روش های خشک کردن سبزیجات
نکته ای که در خرید سبزی خشک باید مد نظر داشته باشید این است که روش خشک کردن سبزی به چه صورت بوده است.
روش استفاده شده در خشک کردن سبزیجات تاثیر بسیار زیادی در حفظ کیفیت و عطر و طعم سبزیجات دارد.

- یک از روش های خشک کردن سبزیجات که البته سریعترین راه هم می باشد استفاده از نور آفتاب برای خشک کردن آن ها است. با اینکه در این روش خشک کردن سریع اتفاق می افتد ولی به دلیل اینکه سبزیجات در بافت خود دارای ترکیبات کلروفیل هستند، زمانی که در معرض نور آفتاب قرار می گیرند، این ترکیبات کلروفیل تجزیه شده و معمولا سبزیجاتی که به این روش خشک می شوند رنگ سبز خوبی نداشته و بیشتر زرد رنگ هستند. با اینکه وجود رنگ زرد نشان از بی کیفیتی این سبزیجات خشک نیست ولی ظاهر خوبی برای آن ها نبوده و افراد تمایلی به استفاده از آن ها ندارند.
- یکی دیگر از روش های خشک کردن سبزیجات، خشک کردن آن ها در سایه و به دور از آفتاب می باشد. با اینکه این روش خشک کردن روش مناسبی از نظر بسیاری از افراد است ولی نکته قابل توجه در این روش این است که محیطی که قرار است سبزیجات در آن خشک شوند، نباید مرطوب و یا آلوده باشد. وجود آلودگی و رطوبت سبب می شود تا سبزیجاتی که به این روش خشک می شوند، کیفیت و طعم خود را از دست داده و علی رغم داشتن ظاهر خوب و موجه، عطر و طعم خوبی نداشته باشند.
- روش خشک کردن دیگری که اخیرا بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از دستگاه های خشک کن برای خشک کردن سبزیجات است. در مورد استفاده از این روش توجه به این نکته ضروری است که سبزیجات برخلاف میوه ها دارای بافت بسیار حساسی بوده و به سرعت دچار سوختگی می شوند. برای همین منظور تنظیمات دمای دستگاه برای خشک کردن این مواد بسیار مهم و ضروری می باشد.

نکات که در خرید سبزی خشک باید به آن توجه شود
- یکی از نکاتی که بسیار مهم و قابل توجه است این است که سبزیجات خشک شده باید از سبزیجات تازه تهیه شده باشند. اگر سبزیجات پلاسیده را خشک کنیم علاوه بر اینکه ارزش غذایی زیادی در این سبزیجات وجود نخواهد داشت، همچنین این سبزیجات خشک شده عطر و طعم مناسبی برای استفاده از غذا نخواهند داشت.
- نکته ی دیگری که در خرید سبزی خشک باید مورد توجه باشد این است که مطمئن شوید که در تهیه سبزی خشک، سبزیجات نه زیاد رسیده بوده باشند و نه زیاد نرسیده. علت این موضوع این است که اگر سبزیجات خیلی رسیده باشند، در فرایند خشک شدن به سرعت اکسیده شده و ارزش غذایی خود را از دست می دهند. در صورتی که سبزیجات نرسیده باشند، به دلیل اینکه بافت آن ها سفت و خشک است ممکن است سبزیجات خشک تهیه شده از آن ها نرمی و لطافت مناسب را نداشته و در هنگام استفاده در غذا ها ظاهر مناسبی ایجاد نکنند.
- یکی از نکات مهم دیگری که حتما باید در خرید سبزی خشک به آن توجه کنید این است که سبزی خشک شده از مواد کپک زده تهیه نشده باشد. با وجود اینکه فرایند خشک کردن سبب می شود تا رشد باکتری ها در سبزیجات متوقف شود. اما سبزیجات خشک شده به دلیل اینکه دارای پتانسیل بالایی برای جذب رطوبت اطراف دارند، وجود حتی مقادیر اندکی کپک می تواند عطر و طعم این سبزیجات را تا حد بسیار زیادی تغییر دهد.
شما می توانید جهت خرید انواع سبزی خشک و استعلام قیمت با ما تماس بگیرید .
منبع: میوه و تره بار ایران